8 Mayıs 2022

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize Kirkor Ceyhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Kirkor Ceyhan
Çevirmen: Kirkor Ceyhan

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kirkor Ceyhan olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize TIKLA PDF İNDİR !

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize Yazarı Kimdir ?

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize yazarı Kirkor Ceyhan 'dır. Kirkor Ceyhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize PDF indir oku

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize TIKLA PDF İNDİR !

Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize TIKLA PDF İNDİR !
"Allah senden razı olsun Ömer Ağa kardeş, en yakınlarım bile, ufak tefek alacakları için olur ki sona kalır da alamam diye, kapıyı eşiği sökerken, sen ne geldin ne de bir haber gönderdin. Al bu bostanın koçanını. Eksik ziyade, sen de hakkını helal eyle. Bundan daha fazlamız kalmadı.."

Ömer Ağa, Bağoğlugil'den; aptes alıp namaz kılmamış, inadına kumar oynayıp içki içmiş, metres tutup karı oynatmış, Zara'nın külhanilerindendi. Yeniden bir yudum rakı aldı, tütüp duran eline aldı. Acı acı yanan sigaradan iki nefes çekti. Dükkanın köşesine yöneldi. Çekmeceden Garabed'in mühür basıp da verdiği, bin altı yüz kuruş borç yazılı kağıdı alıp önlerine geldi. Ana ile iki oğul da, ne he ne de yok diyen, bir dilsiz gibi dükkanda dolanan Ömer Ağa'ya bakılı kalmışlardı.

"Bak Enova, işte bu senet Garabed'in senedidir. Önünüzde yırtıyorum. Anam sütü gibi helal olsun. Garabed'in bana borcu yok. Alın şu bostanınızın tapu koçanını. Ben bu çiftcelerine bağışlıyorum. Kadın halinle ne yer ne içersiniz? Bari bostanını ek biç de, geçinmeye bak, Allah'ın zavallısı..."



Sayfa Sayısı: 147

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize TIKLA PDF İNDİR !Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Atını Nalladı Felek Düştü Peşimize, Kirkor Ceyhan

Yorum Gönder