9 Mayıs 2022

Anne İle Kızından Dilek Ak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Dilek Ak
Çevirmen: Dilek Ak

Anne İle Kızından indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dilek Ak olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anne İle Kızından eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anne İle Kızından ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anne İle Kızından TIKLA PDF İNDİR !

Anne İle Kızından Yazarı Kimdir ?

Anne İle Kızından yazarı Dilek Ak 'dır. Dilek Ak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Anne İle Kızından PDF indir oku

Anne İle Kızından indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anne İle Kızından TIKLA PDF İNDİR !

Anne İle Kızından TIKLA PDF İNDİR !

Kitap bir anne ile kızının duygu yüklü şiirlerinden oluşur. Eseri diğer kitaplardan farklı kılan da budur.

Onlara göre duyguları ifade etmenin en güzel yoludur şiir… Bu yüzden uzun zamandır şiir yazan fakat bir türlü şiirlerini derlemeye fırsat bulamayan öğretmen bir annenin, kızının da şiir yazmaya başlamasıyla hayata geçirdiği, anne ile kızını buluşturan kitap: Anne İle Kızından…

Hayatta ender yaşanacak bir duyguyu tecrübe ettikleri için kendilerini çok şanslı hissediyor şairlerimiz. Ne de olsa her anneye nasip olmaz kızıyla şiir kitabı çıkarmak, her kıza da nasip olmaz annesiyle ortak kitap yazmak…

(Tanıtım Bülteninden)

Anne İle Kızından TIKLA PDF İNDİR !Anne İle Kızından TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Anne İle Kızından, Dilek Ak

Yorum Gönder