9 Mayıs 2022

Anadolu Masalları Yunus Karaçöl Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yunus Karaçöl
Çevirmen: Yunus Karaçöl

Anadolu Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yunus Karaçöl olan ve Yılkad Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anadolu Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anadolu Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anadolu Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Anadolu Masalları Yazarı Kimdir ?

Anadolu Masalları yazarı Yunus Karaçöl 'dır. Yunus Karaçöl yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Anadolu Masalları PDF indir oku

Anadolu Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yılkad Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anadolu Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Anadolu Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Var mısın bir uçtan bir uca diyar diyar Anadolu'yu gezip keşfetmeye? Kim bilir belki çıktığın bu yolculukta hiç bilmediğim sihirli bir dünyanın kapılarını aralayıp sıra dışı gizemli kahramanlarla tanışırsın? Belki sana devler, büyü yapan kadınlar, kötü kalpli sinsi adamlar, ve yiğit delikanlılar eşlik eder bu yolculukta?

Şimdi maceranın seni içine çekmesine izin ver ve kitabın kapağını kaldırıp sayfalarını çevirmeye başla. Bakalım sen bu maceranın neresinde yer alacaksın?

(Tanıtım Bülteninden)

Anadolu Masalları TIKLA PDF İNDİR !Anadolu Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Anadolu Masalları, Yunus Karaçöl

Yorum Gönder