5 Mayıs 2022

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri Tahsin Yücel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Tahsin Yücel
Çevirmen: Tahsin Yücel

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahsin Yücel olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 432 sayfalık Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri Yazarı Kimdir ?

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri yazarı Tahsin Yücel 'dır. Tahsin Yücel yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri PDF indir oku

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 432 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Alıntılar, yazınımızın büyükemekçilerinden Tahsin Yücel imzalı,zamanlar üstü bir kitap.

Denemeci, romancı, eleştirmen,çevirmen, akademisyen Tahsin Yücel'inkısa bir dönemi kapsayan ama sesi veyankısı bugünlerde ''daha iyi'' duyulanköşe yazıları Alıntılar.

Tepeden dibe, herkesin ölçüsüzdavrandığı, bu ölçüsüzlüğünden utanmakbir kenara gurur duyduğu bir çağdayaşıyoruz. ''Ölçününün durduğu yerdeher şey her şeye dönüşebilir'' diyenTahsin Yücel'in kaleminden içi boşalmışaşk nitemlerinden göçebeliğimize, gökten
zembille inen küreselleşmeden ölçüyükaçıran politikacılara, 90'lar sonuTürkiye'sinde her yeri işgal eden ''yenideğerler''den paraya ve elbette kültür,yazın, dile dair güncelliğini aslayitirmeyecek yazılar.

(Tanıtım Bülteninden)

Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri TIKLA PDF İNDİR !Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Alıntılar-Cumhuriyet Bilgeleri, Tahsin Yücel

Yorum Gönder