10 Mayıs 2022

2137 Kayboluş Gürkan Tekin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Gürkan Tekin
Çevirmen: Gürkan Tekin

2137 Kayboluş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gürkan Tekin olan ve Eftalya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık 2137 Kayboluş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 2137 Kayboluş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
2137 Kayboluş TIKLA PDF İNDİR !

2137 Kayboluş Yazarı Kimdir ?

2137 Kayboluş yazarı Gürkan Tekin 'dır. Gürkan Tekin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

2137 Kayboluş PDF indir oku

2137 Kayboluş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eftalya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
2137 Kayboluş TIKLA PDF İNDİR !

2137 Kayboluş TIKLA PDF İNDİR !

Kendini sistemin kusursuzluğuna inandırmıştı bir kere. Daha doğrusu bu onlara dayatılan bir öğretiydi. Ayrıca böyle düşünmek onu mutlu ediyordu. Duymak istediklerini duyuyor ve inanmak istediklerine inanıyordu.

Fakat bu durum, eski insanların yasaklı kitaplarıyla tanışıncaya kadar sürecekti. Karşılaştığı çelişkiler onu sistemi sorgulamaya zorluyordu. Zamanla biriktirdiği şüpheler onu harekete geçirmeye mecbur kılacaktı.

Bir direniş sembolü olmayı ise hiç hayal etmemişti. Sadece gerçeklerin peşinden koşmak istiyordu. Öyle ki bütün yükü kendi omuzlarında taşımaya razıydı. Bilmediği şeyse bu yükün ne kadar ağır olabileceğiydi…

(Tanıtım Bülteninden)

2137 Kayboluş TIKLA PDF İNDİR !2137 Kayboluş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, 2137 Kayboluş, Gürkan Tekin

Yorum Gönder