19 Nisan 2022

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa Rıdvan Canım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Rıdvan Canım
Çevirmen: Rıdvan Canım

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rıdvan Canım olan ve Grafiker Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa Yazarı Kimdir ?

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa yazarı Rıdvan Canım 'dır. Rıdvan Canım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa PDF indir oku

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Grafiker Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitapta şairlerimizle birlikte bütün bu "bilinen" gibi görünen bilinmezliklere pencereler açmaya, ya da açılan pencerelerden şairlerimizin gözüyle bakmaya çalıştık.. Dertleştik, söyleştik.. Eskiye ve yeniye, doğuya ve batıya dair ne varsa konuştuk.. Aramızdan ayrılanların şiir üzerine yaptıkları söyleşileri paylaştık.. Onlarla yaşarken görüşüp sohbet etme bahtiyarlığına ulaşanların anlayışlarına sığınarak.. Söyleşilerimizin bir kısmında dostlarımızın farklı zamanlarda şiir üzerine yaptıkları söyleşileri yine onların isteğiyle paylaştık.. Maksat onların büyülü dünyalarına şöyle veya böyle bir pencere aralayabilmekti.

Başarabildiysek mutlu sayacağız kendimizi..

Her şey şiir için.. Şiirle beraber olun dostlarım..

(Tanıtım Bülteninden)

Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa TIKLA PDF İNDİR !Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yürek Yangınları Şiire Dair Ne Varsa, Rıdvan Canım

Yorum Gönder