27 Nisan 2022

Yürek Burgusu Henry James Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Henry James
Çevirmen: Tamer Çetin

Yürek Burgusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henry James olan ve Cem Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Yürek Burgusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yürek Burgusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yürek Burgusu TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Burgusu Yazarı Kimdir ?

Yürek Burgusu yazarı Henry James 'dır. Henry James yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yürek Burgusu PDF indir oku

Yürek Burgusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cem Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yürek Burgusu TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Burgusu TIKLA PDF İNDİR !

Henry James (1843 – 1916) ABD'den sevmemiş ve Avrupa'da yaşamayı seçmiş bir ABD vatandaşıdır. Avrupa kültürünü özümsemiş, incelikli diliyle seçkinleşmiş bir yazardı ama çağının bilincindeydi: Çağdaş korku edebiyatının yaşamın en ince noktalarına dokunabileceğini söyleyen ilk yazarlardandır. Yürek Burgusu, İngiliz toplum kurallarının bir hayalet öyküsüyle aktarıldığı bir romandır. Bu roman, hayaletlerin sadece karanlık mekânlarda öykülenmeyeceğinin en klasik örneğidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Yürek Burgusu TIKLA PDF İNDİR !Yürek Burgusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yürek Burgusu, Henry James

Yorum Gönder