13 Nisan 2022

Yunus Kıvanç Nalça Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Kıvanç Nalça
Çevirmen: Kıvanç Nalça

Yunus indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kıvanç Nalça olan ve Kanon Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yunus eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yunus ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yunus TIKLA PDF İNDİR !

Yunus Yazarı Kimdir ?

Yunus yazarı Kıvanç Nalça 'dır. Kıvanç Nalça yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yunus PDF indir oku

Yunus indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kanon Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yunus TIKLA PDF İNDİR !

Yunus TIKLA PDF İNDİR !

Hayata karşı bilgelik edinmiş, bir devri anlamanın ve zamandan azade kalarak varoluşun anlamını kavramanın eşiğine gelmiş bir zihnin duru dimağını durmadan aşkla doldurmuş bir akıl adamıydı Yunus Emre.

Hocası Taptuk Emre'nin dergâhında geçirdiği günlerde hayata karşı hamlığını atmış, ruhunu ve zihnini derin soruların derin yanıtlarıyla beslemişti. Söyledikleriyle de yaptıklarıyla da çağlara meydan okuyan Yunus Emre, hem bilgeliğin hem de vicdanın sesi olmuştu.
Kıvanç Nalça, aynı zamanda bir tiyatro oyunu hâline de getirdiği bu romanında, Yunus Emre'nin Taptuk Emre dergâhında geçirdiği zamanı, onun çektiği çileyi, hayata karşı edindiği vakarı ve ruhunun nasıl ululaştığını anlatıyor.

Yazarın, dönemin ifade özelliklerini barındıran özgün üslubu, Yunus Emre'nin derin bilgeliğiyle buluşunca, ortaya muazzam güzellikte bir roman çıkıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yunus TIKLA PDF İNDİR !Yunus TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yunus, Kıvanç Nalça

Yorum Gönder