27 Nisan 2022

Yaşama Dair Kutsiye Bozoklar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Kutsiye Bozoklar
Çevirmen: Kutsiye Bozoklar

Yaşama Dair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kutsiye Bozoklar olan ve Ceylan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşama Dair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşama Dair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşama Dair TIKLA PDF İNDİR !

Yaşama Dair Yazarı Kimdir ?

Yaşama Dair yazarı Kutsiye Bozoklar 'dır. Kutsiye Bozoklar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Yaşama Dair PDF indir oku

Yaşama Dair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceylan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşama Dair TIKLA PDF İNDİR !

Yaşama Dair TIKLA PDF İNDİR !
Yaşama Dair, Kutsiye Bozoklar'ın ilk kitabı. Kitabın 1994'deki ilk baskısında Bozoklar'ın yazarlık adı Işık Kutlu kullanılmıştı.
Yaşamayı seviyorsak yeni bir dünya istemeliyiz, bununla da yetinmeyip yeni bir dünya kurmalıyız. Bu yeni bir yaşam demektir. Yeni bir yaşam da örgütlü ve kolektif bir çaba gerektirir. Tek bireyin gücü kendi bireyselliğiyle sınırlıdır. Ancak kolektifin içinde yer alan insan, yaşamı, geleceği ve kendi mutluluğunu fethedebilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ceylan Yayıncılık Yaşama Dair TIKLA PDF İNDİR !Yaşama Dair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Yaşama Dair, Kutsiye Bozoklar

Yorum Gönder