10 Nisan 2022

Umut Her Zaman Hüseyin Çağırgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Hüseyin Çağırgan
Çevirmen: Hüseyin Çağırgan

Umut Her Zaman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Çağırgan olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 54 sayfalık Umut Her Zaman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umut Her Zaman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umut Her Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Umut Her Zaman Yazarı Kimdir ?

Umut Her Zaman yazarı Hüseyin Çağırgan 'dır. Hüseyin Çağırgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Umut Her Zaman PDF indir oku

Umut Her Zaman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 54 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umut Her Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Umut Her Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Babamı düşünüyorum bazen. Bir erkek çocuğu olduğunu öğrenince ne hissetti acaba? Ne hayaller kurmuştu doğacak oğlu ve geleceğe ilişkin? Araba kullanmayı öğretecekti ona. Karşılıklı kadeh tokuşturacaktı. Zeybek oynayacaktı düğününde. Evliliğin zorluklarını anlatacaktı uzun uzun. Ne zaman kendimle baş başa kalsam babamı düşünürüm. Karşıma oturtup dertleştiğimi düşlerim. Bir babam olurum, bir kendim... Babam olmak mı daha zordur? Yoksa kendim olmak mı? Zaman zaman kararsız kalırım.

(Tanıtım Bülteninden)

Umut Her Zaman TIKLA PDF İNDİR !Umut Her Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Umut Her Zaman, Hüseyin Çağırgan

Yorum Gönder