10 Nisan 2022

Kol Manşetinde Notlar Mihayl Afanasyeviç Bulgakov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,08 TL
Yazarı: Mihayl Afanasyeviç Bulgakov
Çevirmen: Ergin Altay

Kol Manşetinde Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kol Manşetinde Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kol Manşetinde Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kol Manşetinde Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kol Manşetinde Notlar Yazarı Kimdir ?

Kol Manşetinde Notlar yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov 'dır. Mihayl Afanasyeviç Bulgakov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Kol Manşetinde Notlar PDF indir oku

Kol Manşetinde Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kol Manşetinde Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kol Manşetinde Notlar TIKLA PDF İNDİR !
Kol Manşetinde Notlar, 20. yüzyıl Rus edebiyatının büyük ustası Bulgakov'un edebiyat dünyasına yıldırım gibi düşen öykülerini içeriyor. Bulgakov'un keskin, sert ve neşeli diliyle Kiev ve Moskova'nın günlük hayatının bir panoramasını çizen öykülerinde, Rusya'nın tarihin akışını değiştiren döneminde yaşanan her şey var: İçsavaşın insanları birbirinden ayıran, kuşkulara sürükleyen, herkesin bir taraf seçmek zorunda olduğu günlerinden, Bolşevikler tarafından Yeni Rusya iktidarının kurulduğu, yeni eğitim, yeni ekonomi, yeni kültür gibi sayısız yeniliğin ortaya çıktığı günlere dek her şey. Öykü derlemesine adını veren "Kol Manşetinde Notlar", genç yazarın bu kıtlık ve bürokrasi günlerinde mesleğe nasıl atıldığını, gazete yazarlığından tiyatro oyunu ve roman yazarlığına uzanan sürecini büyük bir hiciv gücüyle anlatıyor
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kol Manşetinde Notlar TIKLA PDF İNDİR !Kol Manşetinde Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Kol Manşetinde Notlar, Mihayl Afanasyeviç Bulgakov

Yorum Gönder