19 Nisan 2022

Temiz Akla Çağrı Ahmet Turgut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ahmet Turgut
Çevirmen: Ahmet Turgut

Temiz Akla Çağrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Turgut olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Temiz Akla Çağrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Temiz Akla Çağrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Temiz Akla Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Temiz Akla Çağrı Yazarı Kimdir ?

Temiz Akla Çağrı yazarı Ahmet Turgut 'dır. Ahmet Turgut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Temiz Akla Çağrı PDF indir oku

Temiz Akla Çağrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Temiz Akla Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Temiz Akla Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

"Doğru soru ilmin yarısıdır."

- Hz. Hasan (ks)

"Ahlaksız akıllar aldatır, Akılsız vicdanlar aldatılır. Vicdanı diri olan bir akıl bilakis uyarır. Böylesi bir aklın basireti de açıksa, mâkul ve meşru çözümleri bulup gösterir. Bu çözümü uygulamak ahlâk, akıl, basiret, vicdan ve dahi tecrübe sahibi iradenin işidir."

Propagandalara karşı en temel sermayemiz, sorgulayabilme yetisidir şüphesiz. Keza doğru ve yerinde sorular, gerçek-iyi-mâkul olanı tespite de hizmet eder. Nitekim bu eserde hem hikmetmişçesine pazarlanan bazı meşhur zanların zihin-gönül dünyamızı ne denli kirletebildiğini deşifre ediyoruz. Hem de fikren ve kalben arınıp temizlenmenin o iki vesilesini idrake çalışıyoruz. Birey için salih bir şahsiyet olabilme hedefi, toplum için vasat/dengeli bir hüviyet edinme gayreti…

(Tanıtım Bülteninden)

Temiz Akla Çağrı TIKLA PDF İNDİR !Temiz Akla Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Temiz Akla Çağrı, Ahmet Turgut

Yorum Gönder