19 Nisan 2022

Teleferikte Panik Gülcan Küçükoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Gülcan Küçükoğlu
Çevirmen: Gülcan Küçükoğlu

Teleferikte Panik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülcan Küçükoğlu olan ve Hiç Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Teleferikte Panik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Teleferikte Panik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Teleferikte Panik TIKLA PDF İNDİR !

Teleferikte Panik Yazarı Kimdir ?

Teleferikte Panik yazarı Gülcan Küçükoğlu 'dır. Gülcan Küçükoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Teleferikte Panik PDF indir oku

Teleferikte Panik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hiç Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Teleferikte Panik TIKLA PDF İNDİR !

Teleferikte Panik TIKLA PDF İNDİR !

Her gün gittiğiniz güzergahta sizi nelerin beklediğini asla bilemezsiniz. Sessizlik içinden yorgun teleferiklerin geçtiği Ankara'nın yarım kalan efsanelerinde, isimlerini hiçbir yerde söylenmemiş insanların rüyaları ve hayalleri vardı. Yorgun teleferik, o rüyaları karanlığa gömerek o hayalleri çalacak mıydı?

(Tanıtım Bülteninden)

Teleferikte Panik TIKLA PDF İNDİR !Teleferikte Panik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Teleferikte Panik, Gülcan Küçükoğlu

Yorum Gönder