28 Nisan 2022

Tehlikeli Denemeler Metin Karabaşoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Metin Karabaşoğlu
Çevirmen: Metin Karabaşoğlu

Tehlikeli Denemeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin Karabaşoğlu olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tehlikeli Denemeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tehlikeli Denemeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tehlikeli Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli Denemeler Yazarı Kimdir ?

Tehlikeli Denemeler yazarı Metin Karabaşoğlu 'dır. Metin Karabaşoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tehlikeli Denemeler PDF indir oku

Tehlikeli Denemeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tehlikeli Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli Denemeler TIKLA PDF İNDİR !
Bediüzzaman Said Nursi tarafından kaleme alınmış olan ve Risale-i Nur Külliyatı ana başlığı altında yer alan eserler, gerek seküler gerekse dinî entelektüel çevrelerde ya küçümseme veya dışlanma şeklinde tepkiler görmüştür. Birbirine zıt bu çevreler için, bu eserler "tehlikeli" bulunmuştur ve halen de bu bakış açısının örneklerine rastlamak mümkündür. Risale-i Nurları yorumlama ve süzdüğü yorumları aktarma adına yeni ve denenmemiş bakış açıları getiren, önemli isimlerden biri de Metin Karabaşoğlu, bu kitabında işte bu sebeple "tehlikeli denemeler" kaleme almıştır.


Eser aynı zamanda, bu tehlikeye talip ve razı olanlar için, Risale-i Nur üzerine sahih ve sağlam bir tefekkürün inşası yolunda bir tür "hafriyat" ve ön-hazırlık mahiyetindedir...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Tehlikeli Denemeler TIKLA PDF İNDİR !Tehlikeli Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tehlikeli Denemeler, Metin Karabaşoğlu

Yorum Gönder