10 Nisan 2022

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar Recep Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Recep Arslan
Çevirmen: Recep Arslan

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Recep Arslan olan ve Akıl Fikir Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar Yazarı Kimdir ?

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar yazarı Recep Arslan 'dır. Recep Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar PDF indir oku

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akıl Fikir Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar TIKLA PDF İNDİR !
Bir gelenektir, 16. yüzyıldan beri süregelen bir gelenek. Geleneği, faydalı ise devam ettirmek münevverlerin vazifesidir. Ali Şir Nevai'nin tezkire yazmayı başlattığı bilgisi neredeyse genel kabul görmüştür. Hem tarih içinde insanlığa, bir alanda hizmet etmiş insanları yad etmek, hem de yeni nesillere bilgi-irfan taşımak. Tezkireler bir vefadır aynı zamanda.

Edebiyat, felsefe, tefekkür, tababet, diplomasi ve üst bürokratları tasnif ederek belli sayıda insanı genç nesillere tanıtmak, onları bilgilendirmek güzel bir faaliyettir. Bizim medeniyetimizde 40 sayısı bir esrar, sır, giz ihtiva eder. İsevi medeniyetinde de 40 rakamı kutsaldır. Kırkkilise bugün bizde Kırklareli olmuştur.

Muharrirlerimiz, alimlerimiz 40 Hadis, 40 Musıkişinas, 40 şair, 40 filozof gibi kitaplar yazmayı sevmişlerdir.
Ben de bu geleneği devam ettirmek maksadıyla hayatımda rolü olan, ya da tanışıklığım olan yazarlardan 40'ı ile alakalı yazılarımı bir araya getirdim. Sayıyı 40'ta tutmak için birçok değerli dostumla ilgili yazıları ayırmak zorunda kaldık. 40 Yazar kitabımızın Milli Eğitim Camiasına da yararlı olacağını düşünüyorum. İyi okumalar...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akıl Fikir Yayınları Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar TIKLA PDF İNDİR !Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Süleyman Çelebi'den Günümüze 40 Yazar, Recep Arslan

Yorum Gönder