5 Nisan 2022

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Yaşar Nabi Nayır

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sönmüş Hayaller 1-İki Şair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sönmüş Hayaller 1-İki Şair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sönmüş Hayaller 1-İki Şair TIKLA PDF İNDİR !

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair Yazarı Kimdir ?

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair PDF indir oku

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sönmüş Hayaller 1-İki Şair TIKLA PDF İNDİR !

Sönmüş Hayaller 1-İki Şair TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Fransız romancısı Honoré de Balzac, üç ciltlik Sönmüş Hayaller'in bu ilk kitabında taşralı bir ailenin hayatını ve acılarını işliyor. Romanın baş kahramanları Lucien Chardon ile David Séchard, iki yetenekli ve yoksul gençtir. İlki bir eczacının oğludur ve büyük bir şair olma isteğiyle yanıp tutuşur; ikincisi ise bir matbaacının oğludur ve kâğıt imal etmenin yeni bir yöntemini araştırmaktadır. Karakter, dış görünüş ve arzuları açısından bu iki dost birbirinin zıddıdır. Lucien, yakışıklılığı ve cazibesi sayesinde kasabanın aristokrat çevresine girer, orada Madame de Bargeton onun koruyucusu ve ilham perisi olur. David ise Lucien'in kızkardeşine âşıktır, kız da onu sever ve hep birlikte aile olma hayalleri kurarlar. Ancak kader, iki dostu birbirinden ayıracaktır... Yaşar Nabi Nayır'ın özenli çevirisinin bu değerli esere ayrı bir tat kattığına inanıyoruz.

(Tanıtım Bülteninden) Sönmüş Hayaller 1-İki Şair TIKLA PDF İNDİR !Sönmüş Hayaller 1-İki Şair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sönmüş Hayaller 1-İki Şair, Honore de Balzac

Yorum Gönder