13 Nisan 2022

Solgun Seher Sevgi Sarıtaç Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Sevgi Sarıtaç Yılmaz
Çevirmen: Sevgi Sarıtaç Yılmaz

Solgun Seher indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevgi Sarıtaç Yılmaz olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Solgun Seher eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Solgun Seher ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Solgun Seher TIKLA PDF İNDİR !

Solgun Seher Yazarı Kimdir ?

Solgun Seher yazarı Sevgi Sarıtaç Yılmaz 'dır. Sevgi Sarıtaç Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Solgun Seher PDF indir oku

Solgun Seher indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Solgun Seher TIKLA PDF İNDİR !

Solgun Seher TIKLA PDF İNDİR !

Otuz altı yıldır kendimi evime, aileme, eşime ve çocuklarıma adamış olsam da gençliğimde yaşadığım 12 Eylül ve sonrasını asla unutmadım.

O yıllar hayatımızdan çok şey alıp götürdü. İşkenceler, baskılar, tutuklamalar benim gibi birçok insanın hayatını kararttı.

Önümüze çıkan barikatlar işimizi, aşımızı elimizden aldı. Hayallerimiz hayal olarak kaldı. O günleri unutmak çok da mümkün olmasa da, "Zaman her şeyin ilacıdır." deyip yaşadık.

Zaman derdimize deva olmadı, hatta her adımda engellemelere, barikatlara takılmaya devam ettik. Yine de her şeye rağmen direnmeye, mücadele etmeye devam ediyoruz. İnsanız ve mücadele etmek, direnmek insanca yaşamamızın bir ön koşulu.

O zamandan bu zamana hep sorduk ve sormaya devam edeceğiz: "Ne zaman barışçıl ve özgür bir ortamda buluşacağız? Bu kutuplaşmalar, ayrımcılık ne zaman son bulacak?"

Bakalım, sabırla bekliyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Solgun Seher TIKLA PDF İNDİR !Solgun Seher TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Solgun Seher, Sevgi Sarıtaç Yılmaz

Yorum Gönder