11 Nisan 2022

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü Serhat Batur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Serhat Batur
Çevirmen: Serhat Batur

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serhat Batur olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 368 sayfalık Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü TIKLA PDF İNDİR !

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü Yazarı Kimdir ?

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü yazarı Serhat Batur 'dır. Serhat Batur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü PDF indir oku

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 368 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü TIKLA PDF İNDİR !

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şimdiye kadar bilinen tarih algımız, Göbekli Tepe'nin keşfi ile altüst oldu.

Bu keşif, yeni bir dönemin başladığı gerçeğine işaret ediyordu.

Peki, bu hangi dönemin başlangıcına işaretti?

Göbekli Tepe'nin Sirius Takımyıldızı'yla ne gibi bir ilgisi vardı?

Ayasofya ile Dikilitaş, bu üçgenin neresindeler? Rus Gizli Servisinin peşinde olduğu Rasputin'in yüzüğü, bütün sırları açığa çıkarabilecek mi? Kaftarlar, yüzükle birlikte kolyeyi ve Gaybın Kitabı'nı elde edebilecekler mi? Sirius Muhafızları, yeni dönemde dünyanın dengesini sağlamak için nasıl bir tutum sergileyecekler?
Dünyanın bilinmeyen ekseninde bütün bunlar yaşanırken; bilinen ekseninde saf aşkın peşinde olan Berk, hangi şimşekleri üzerine çekerek serüvene dâhil olacak? Berk'in içine çekildiği tehlike kaderin bir cilvesi miydi yoksa Berk, peşinde olduğu saf aşk tarafından lanetlenmiş miydi? İnsanın merak dürtüsünü kemiren bütün bu sorular,cevabını bulmayı bekliyor.

Artık yapmanız gereken tek şey, her kelimesini nefesinizi tutarak okuyacağınız Sirius Muhafızları Rasputin'in Yüzüğü'nün kapağını aralamak. İlk ipucu, kapağın arkasında sizi bekliyor olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü TIKLA PDF İNDİR !Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Sirius Muhafızları-Rasputin'in Yüzüğü, Serhat Batur

Yorum Gönder