30 Nisan 2022

Single ve Oğlu John Le Carre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: John Le Carre
Çevirmen: Ali Cevat Akkoyunlu

Single ve Oğlu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Le Carre olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Single ve Oğlu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Single ve Oğlu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Single ve Oğlu TIKLA PDF İNDİR !

Single ve Oğlu Yazarı Kimdir ?

Single ve Oğlu yazarı John Le Carre 'dır. John Le Carre yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Single ve Oğlu PDF indir oku

Single ve Oğlu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Single ve Oğlu TIKLA PDF İNDİR !

Single ve Oğlu TIKLA PDF İNDİR !
Sovyet Bloku parçalanmış, Gorbaçov Rusyası Batı finans dünyasının ilgisini çekmeye başlamıştır. Oysaki yatırım adı altında yapılan, uyuşturucu ticareti ve kara para aklamaktan başka bir şey değildir. Türkiye'nin köprü görevi gördüğü bu yatırım fırsatlarını İngiliz bankası Single&Single da kaçırmak istemez. Rusya'nın en güçlü adamlarından biriyle yaptıkları karanlık iş anlaşmaları bütün Single Hanedanlığı'nı bilinmeyene sürükleyecek olaylar silsilesinin ilk adımı olur. Le Carré bu kitabında büyütecini, Sovyet Bloku'nun yıkılmasının ardından oligarşi yanlılarının ortaya çıkışına ve yozlaşmış ekonomik evliliklere tutuyor. İngiltere ve Rusya arasındaki kanlı sermaye trafiğine, İstanbul'uyla, Dalaman'ıyla Türkiye de tanıklık ediyor. Polisiyenin usta adı Le Carré'den, Türkiye'nin de parçası olduğu karanlık iş ilişkilerini gözler önüne seren sürükleyici bir yapıt.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Single ve Oğlu TIKLA PDF İNDİR !Single ve Oğlu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Single ve Oğlu, John Le Carre

Yorum Gönder