30 Nisan 2022

21. Yaş Mehmet Koçyiğit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,7 TL
Yazarı: Mehmet Koçyiğit
Çevirmen: Mehmet Koçyiğit

21. Yaş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Koçyiğit olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 21. Yaş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 21. Yaş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
21. Yaş TIKLA PDF İNDİR !

21. Yaş Yazarı Kimdir ?

21. Yaş yazarı Mehmet Koçyiğit 'dır. Mehmet Koçyiğit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

21. Yaş PDF indir oku

21. Yaş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
21. Yaş TIKLA PDF İNDİR !

21. Yaş TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Yirminci yaş gününün sabahında ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolan genç bir kadın, Azra. Cinayet Masası'nda görevli olduğu halde bu dosyayı incelemek üzere apar topar İstanbul'a çağrılan Polis Teşkilatı'nın gördüğü en yetenekli komiserlerinden biri, Atakan.

İlk anda sıradan bir kayıp vakası olarak kayıtlara geçen olayın ardında tarihin en karanlık sırlarından birine açılan kapının var olması mümkün mü?

Günümüz İstanbul'unda başlayan büyük gizemin uzandığı coğrafyalar, genç komiserin bu kapıyı aralamasına yetecek mi?

"Gizemli bir bulmaca; kusursuz bir plan."

EDİTÖR Ayşenur Nazlı
​KAPAK Alla Özabat

21. Yaş TIKLA PDF İNDİR !

08.03.2019

Mükemmel

Bu kitabı Instagramdaki kitap yorumcularına göre almaya karar verdim ilk on sayfasını bir arkadaşmda okudum güzel ve akıcı dili var yazarın.Kendimde olmasını ve tamamını okumak için kendimede sipariş verdim.Bekliyorum bakalım.Bence bir solukta okunabilecek kitaplardan biri.❤

21. Yaş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, 21. Yaş, Mehmet Koçyiğit

Yorum Gönder