28 Nisan 2022

Sherlock Holmes'un Anıları Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes'un Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Cem Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes'un Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes'un Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes'un Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes'un Anıları Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes'un Anıları yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes'un Anıları PDF indir oku

Sherlock Holmes'un Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cem Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes'un Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes'un Anıları TIKLA PDF İNDİR !
Sherlock Holmes'un bu maceraları Strand dergisinde 1892 -1893 arasında yayımlanmış, kitap olarak ilk baskısı 1894'de yapılmıştır. Kitap 11 öykü içermektedir. Bu kitaptaki maceralarda, Sherlock Holmes'un gençlik yıllarından, inanılmaz suçla mücadele kariyerini hazırlayan ilk örnekleri öğreniyoruz. Son öykü ise, Holmes'un en büyük rakibi Profesör Moriarty'yle yüz yüze karşılaştığı macera olarak haklı bir üne sahiptir.

Sir Arthur Conan Doyle'un (1859 - 1930) adı, yarattığı kahraman, ünlü dedektif Sherlock Holmes'dan çok daha az tanınır. Doyle, Sherlock Holmes'un maceralarını genellikle önce dergilerde yayımlamış, daha sonra kitap halinde bastırmıştır. Holmes'un maceraları özgün basımlarında dördü roman, beşi öykü formunda olmak üzere dokuz kitapta toplanmıştır. Cem Yayınevi, Sherlock Holmes'un Bütün Maceraları dizisinde, yazarın bu özgün yayımlanma düzenine sadık kalmıştır.



Sayfa Sayısı: 263

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cem Yayınevi Sherlock Holmes'un Anıları TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes'un Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes'un Anıları, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder