24 Nisan 2022

Sevimsiz Tanrılar Gökten Çağrı Aktan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Gökten Çağrı Aktan
Çevirmen: Gökten Çağrı Aktan

Sevimsiz Tanrılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gökten Çağrı Aktan olan ve La Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevimsiz Tanrılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevimsiz Tanrılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevimsiz Tanrılar TIKLA PDF İNDİR !

Sevimsiz Tanrılar Yazarı Kimdir ?

Sevimsiz Tanrılar yazarı Gökten Çağrı Aktan 'dır. Gökten Çağrı Aktan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sevimsiz Tanrılar PDF indir oku

Sevimsiz Tanrılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. La Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevimsiz Tanrılar TIKLA PDF İNDİR !

Sevimsiz Tanrılar TIKLA PDF İNDİR !

güçler, kötü amaçlarla birleşiyordu. Pangea savaşın mekânı olacaktı görünüşe göre. Üzerinde yaşayan kabile ise yaklaşan tehlikenin farkında değildi. Verimli topraklarına ve parıltılı elmaslarına göz konduğundan habersiz, günlük hayatlarına devam ediyordu. Yaratıcıları sandıkları tahtaya tapıyor, tamtamlar eşliğinde dans ediyor ve yılan yiyorlardı. Anlaşılacağı üzere epeyi akılsızdılar. En akıllıları Obi, Pangealılar'a tahammül edemiyordu artık. Bu adadan gitmeliydi. Büyü, entrika, komplo, dehşet, aşk gibi kullanabileceği her şeyi de kullanmaya hazırdı.

Sevimsiz Tanrılar sizi işte bu gizemli maceraya davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sevimsiz Tanrılar TIKLA PDF İNDİR !Sevimsiz Tanrılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sevimsiz Tanrılar, Gökten Çağrı Aktan

Yorum Gönder