12 Nisan 2022

Savaş Işığı Michael Ondaatje Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Michael Ondaatje
Çevirmen: Michael Ondaatje

Savaş Işığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Ondaatje olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Savaş Işığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Savaş Işığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Savaş Işığı TIKLA PDF İNDİR !

Savaş Işığı Yazarı Kimdir ?

Savaş Işığı yazarı Michael Ondaatje 'dır. Michael Ondaatje yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Savaş Işığı PDF indir oku

Savaş Işığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Savaş Işığı TIKLA PDF İNDİR !

Savaş Işığı TIKLA PDF İNDİR !

Yıl 1945. Londra hâlâ Almanların hava saldırılarının bıraktığı tahribatın ve savaş yıllarının yıkımını yaşıyor. On dört yaşındaki Nathaniel ile ablası Rachel'ın anne ve babası, onları Gece Kelebeği adını taktıkları tuhaf bir adama emanet ederek ve Singapur'a gittiklerini söyleyerek Londra'dan ayrılırlar. Yasadışı işler yaptığından kuşkulandıkları Gece Kelebeği, iki kardeşi hiç alışık olmadıkları tiplerle tanıştırır. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu yeni ortamda, iki kardeş ortak bir hikâyeleri olan bu insanların çevresinde hayatı öğrenirler. On iki yıl sonra İngiliz Gizli Servisi tarafından savaş yıllarına ait dosyaları incelemekle görevlendirilen Nathaniel, eskiden bilmediği ve anlayamadığı her şeyin üzerindeki örtüyü, belleğinin ve araştırmalarının yardımıyla kaldıracak, annesinin geçmişinin izini sürecek ve onu ancak o zaman tanıyacaktır. Michael Ondaatje bu yolculuğu, bellek, sadakat ve insan ilişkilerine dair unutulmaz bir romana dönüştürüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Savaş Işığı TIKLA PDF İNDİR !Savaş Işığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Savaş Işığı, Michael Ondaatje

Yorum Gönder