19 Nisan 2022

Sandıkta Babam Kemal Siyahhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Kemal Siyahhan
Çevirmen: Kemal Siyahhan

Sandıkta Babam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Siyahhan olan ve Öteki Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sandıkta Babam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sandıkta Babam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sandıkta Babam TIKLA PDF İNDİR !

Sandıkta Babam Yazarı Kimdir ?

Sandıkta Babam yazarı Kemal Siyahhan 'dır. Kemal Siyahhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sandıkta Babam PDF indir oku

Sandıkta Babam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Öteki Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sandıkta Babam TIKLA PDF İNDİR !

Sandıkta Babam TIKLA PDF İNDİR !

"Bir gencin ailesine açılması zor olabilir, hele çaresizlik ve umutsuzluk kokan bir istekte bulunması daha da zor gelebilir. Üniversiteye başlarken anneme açılmıştım, ıkına sıkıla sevdiğimi anlatmaya çalışmışken komik bir söylemde bulunmuş olmalıyım ki gülmüş, sonra o güne kadar hiç takınmadığı bir ciddiyetle karşı çıkmıştı isteğime. Unut demişti!"

"Sandıktaki Babam" hüzün ve kederle işlenmiş dağılmak üzere olan bir ailenin öyküsü. Almanya'dan İstanbul'a oradan Güneydoğu'ya uzanan, köklerinin etkilerini araştırıp öğrenmek ve sarılmak isteyen bir gencin babasına ve ailesine karşı verdiği mücadelenin sesi. Korkulara rağmen, heyecanları, coşkuları ve umutları buluşturan, bir solukta okunacak bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Sandıkta Babam TIKLA PDF İNDİR !Sandıkta Babam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sandıkta Babam, Kemal Siyahhan

Yorum Gönder