27 Nisan 2022

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik Pyotr Alekseyeviç Kropotkin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Pyotr Alekseyeviç Kropotkin
Çevirmen: Pyotr Alekseyeviç Kropotkin

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pyotr Alekseyeviç Kropotkin olan ve Hece Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik TIKLA PDF İNDİR !

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik Yazarı Kimdir ?

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik yazarı Pyotr Alekseyeviç Kropotkin 'dır. Pyotr Alekseyeviç Kropotkin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik PDF indir oku

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hece Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik TIKLA PDF İNDİR !

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Kropotkin ülkemizde siyasi görüşleriyle bilindi, bir anarşist olarak onun siyasi fikirleri biliniyor, tanınıyordu. Ancak bir anarşistin edebiyata dair düşünceleri edebiyatçılar için önemli. Bugün onu yeniden okumanın başka bir değeri var. Kendi sözleriyle etrafımızı çevreleyen ön yargılar ormanına balta vuran bir dâhidir Kropotkin. Anarşistlerin işini tanımlıyor bu sözle ve elinizdeki kitapla edebiyata dair muhteşem bir değerlendirme yapıyor. Rus edebiyatına dair en içeriden, en sahici bilgiler sunuyor. Rus edebiyatını başlangıcından bugüne birçok bilinmeyen konuyu aydınlatarak işliyor. Temiz, sade ve fakat derin analizlerle. Bugüne dek iyi bilinen bir şeyleri tersine çeviriyor yazar. Dostoyevski'de övülen, Gorki'de ise itham edilen bazı şeyleri ters yüz ediyor. Sızlanma hastalığını gevezelik olarak yorumlayıp taraflı edebiyatta bir haklılık bulabiliyor.

Rus dili, Rus romanı, Rus destanları, Rus şiiri, Rus tiyatrosu gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkesin başucunda olması gereken bir kitap bu.

Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik TIKLA PDF İNDİR !Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Rus Edebiyatında İdealler ve Gerçeklik, Pyotr Alekseyeviç Kropotkin

Yorum Gönder