5 Nisan 2022

Pireler Terk Etmeden Kaan Koç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Kaan Koç
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Pireler Terk Etmeden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kaan Koç olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pireler Terk Etmeden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pireler Terk Etmeden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pireler Terk Etmeden TIKLA PDF İNDİR !

Pireler Terk Etmeden Yazarı Kimdir ?

Pireler Terk Etmeden yazarı Kaan Koç 'dır. Kaan Koç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Pireler Terk Etmeden PDF indir oku

Pireler Terk Etmeden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pireler Terk Etmeden TIKLA PDF İNDİR !

Pireler Terk Etmeden TIKLA PDF İNDİR !

Zaman, sırtı dikenli bir balık, kayıp gidiyor, çaresi yok. Biz böyle kalalım, o gitsin… Belki o da hayata, ölümü üzerinde taşıyarak tutunuyordur.



Şiirleriyle tanıdığımız Kaan Koç, bu defa bize hikâyeleriyle sesleniyor.



Yaşam ile ölüm arasında salınan, karanlığın içinde parıldayan mücevherlere benzeyen değerli öykülerinde Kaan Koç, kederi ve mutluluğu, umudu ve umutsuzluğu aynı anda yaşatıyor.



Şair eli değmiş keyifli ve hüzünlü cümleler.



Ümitvâr olun, hayattasınız...


(Tanıtım Bülteninden)

Pireler Terk Etmeden TIKLA PDF İNDİR !

08.06.2017

Okunmalı

Zaman zaman gülümseten, zaman zaman göz yaşartan yazılar, hikayeler. Samimiyete sıkıca sarılmış bir kitap. Kaan Koç şiirdeki başarısını düzyazıda da sürdürmeyi başarmış. Tebrikler.

Pireler Terk Etmeden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Pireler Terk Etmeden, Kaan Koç

Yorum Gönder