26 Nisan 2022

Perva Güner Temelli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Güner Temelli
Çevirmen: Güner Temelli

Perva indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güner Temelli olan ve Kırk İkindi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Perva eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Perva ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Perva TIKLA PDF İNDİR !

Perva Yazarı Kimdir ?

Perva yazarı Güner Temelli 'dır. Güner Temelli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Perva PDF indir oku

Perva indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırk İkindi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Perva TIKLA PDF İNDİR !

Perva TIKLA PDF İNDİR !

Yakın zaman önce elim bir hastalık nedeniyle kaybettiği yakın arkadaşı Taner Metin'den e-postalar almaya başlayan Levent İçli hikâyenin kahramanıdır ve tüm dünyayı yok edecek bir felaket, beklenin aksine uzaydan değil Muğla Akyaka'dan yavaş yavaş belirmektedir. Gizemli dünyanın içindeki hızlı yolculukla bulaştığı bu büyük belayı, ağır bir aşkın pençesindeki Levent İçli'den başkası yok edemeyecektir. Korkuların hükmetmediği bir dünya ütopya mıdır? Distopya mı? Ali Güner Temelli üçüncü kitabı olan bu novellada bilim kurgu türüne devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Perva TIKLA PDF İNDİR !Perva TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Perva, Güner Temelli

Yorum Gönder