30 Nisan 2022

Parlak Gençler Anna Godbersen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Anna Godbersen
Çevirmen: Anna Godbersen

Parlak Gençler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anna Godbersen olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 280 sayfalık Parlak Gençler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parlak Gençler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parlak Gençler TIKLA PDF İNDİR !

Parlak Gençler Yazarı Kimdir ?

Parlak Gençler yazarı Anna Godbersen 'dır. Anna Godbersen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Parlak Gençler PDF indir oku

Parlak Gençler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 280 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parlak Gençler TIKLA PDF İNDİR !

Parlak Gençler TIKLA PDF İNDİR !

"Hayallerin için her şeyden vazgeçebilir misin?"
Letty Larkspur ve Cordelia Grey küçük kasabalarını geride bırakarak New York'a gelen, maceraperest iki genç kızdır. Letty'nin tek istediği, ışıklı sahnelerde şarkı söyleyebilmekken Cordelia, daha önce hiç görmediği babasının peşine düşer.
Caz müziğin hüküm sürdüğü ve ihtişamlı yaşamların yanı sıra hayallerini gerçekleştirmek isteyen insanlarla dolu bu kocaman şehirde, Letty ve Cordelia'yı sürprizler bekliyor. Cordelia kendini inanılmaz bir ihtişamın ortasında bulurken Letty kalabalıklar içinde hayallerine tutunmaya çalışıyor.
Parlak Gençler, Lüks romanıyla New York Times çoksatar listesine giren Anna Godbersen'in kaleminden çıkmış ve okuyucuyu 1920'li yılların gösterişli dünyasına sürükleyen bir roman.

"Okuyucular, arkadaşlık, aşklar, yalanlar ve
ihanetin zekice işlendiği bu romana bayılacak."
-Kirkus Review

(Tanıtım Bülteninden)

Parlak Gençler TIKLA PDF İNDİR !Parlak Gençler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Parlak Gençler, Anna Godbersen

Yorum Gönder