11 Nisan 2022

Özlü Sözler Eyyüp Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Eyyüp Aydın
Çevirmen: Eyyüp Aydın

Özlü Sözler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eyyüp Aydın olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Özlü Sözler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Özlü Sözler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Özlü Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Özlü Sözler Yazarı Kimdir ?

Özlü Sözler yazarı Eyyüp Aydın 'dır. Eyyüp Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Özlü Sözler PDF indir oku

Özlü Sözler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Özlü Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Özlü Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Hayat çok kısa. Sadece kendi aklımızla hareket edemeyiz. Başkalarının hatalarından, pişmanlıklarından, başarılarından kısacası tecrübelerinden kendimize dersler çıkarmalıyız. Bu düşünceden hareketle işte bu özlü sözleri hazırladım. Etkileyici bir söz söylemek için, etkileyici bir hayat yaşamak gerekir.

Etkileyici bir hayat yaşayan insanların hayatlarına dönüp baktığımızda ise ortak bir nokta göze çarpar. Tüm etkili insanlar, cesur bir hayat ya-şamayı tercih etmiştir. Özlü sözleri okurken siz de belki yaşamlarında kuşandıkları cesareti biraz olsun cümlelerinde hissedersiniz. Yanlış bil-diğiniz yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğiniz yolda; tek başınıza yürüyün. Sizi hayallerinize ulaştıracak en önemli şey, cesaretinizdir.

Genellikle kısa ve anlamlı özlü sözleri tercih ettim. Çünkü cümle sadeleştikçe düşüncenin güçlendiğini düşünüyorum.
Şimdiden iyi okumalar değerli okurlarım.

Sevgi ve saygılarımla

Eyyüp Aydın

(Tanıtım Bülteninden)

Özlü Sözler TIKLA PDF İNDİR !Özlü Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Özlü Sözler, Eyyüp Aydın

Yorum Gönder