27 Nisan 2022

On Üç Sıfır Sıfır Ercan y Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Ercan y Yılmaz
Çevirmen: Ercan y Yılmaz

On Üç Sıfır Sıfır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan y Yılmaz olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık On Üç Sıfır Sıfır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. On Üç Sıfır Sıfır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
On Üç Sıfır Sıfır TIKLA PDF İNDİR !

On Üç Sıfır Sıfır Yazarı Kimdir ?

On Üç Sıfır Sıfır yazarı Ercan y Yılmaz 'dır. Ercan y Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

On Üç Sıfır Sıfır PDF indir oku

On Üç Sıfır Sıfır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
On Üç Sıfır Sıfır TIKLA PDF İNDİR !

On Üç Sıfır Sıfır TIKLA PDF İNDİR !

Ercan y Yılmaz, 2015 Necati Cumalı Öykü Ödülü'ne değer görülen ilk öykü kitabı On Üç Sıfır Sıfır'da, matruşka bebekler gibi iç içe giren, içine girdikçe dışa açılan hikâyeler anlatıyor. Çocukluk, kadınlık, yoksulluk ve yoksunluk hallerinden nesnelerin dillendiği evrenlere geçen Yılmaz, sınırların derin ayrımlarla çizildiği, depremlerle sarsılanbir ülkede, okuru iki çeyrek altın bozdurularak yaptırılan çiçekli bir perdenin peşindenzamanlarca, diyarlarca sürüklüyor.

İlk kitabını eline alacak olmanın heyecanıyla saniyelerin pençesine düşen gençyazarlar, küçük ve kalabalık evlerde yaşayan, odası yastığından ibaret kocaman yürekliçocuklar, gurbetteki babalar, kayıplar, kıyımlar... Ercan y Yılmaz'ın kişileri, politik olanlakişisel olanın birlikte raks ettiği o müphem ve can alıcı perdede canlanıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

On Üç Sıfır Sıfır TIKLA PDF İNDİR !On Üç Sıfır Sıfır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, On Üç Sıfır Sıfır, Ercan y Yılmaz

Yorum Gönder