19 Nisan 2022

Ölü Geyikler İçin Eleji Ayfer Karakaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ayfer Karakaş
Çevirmen: Ayfer Karakaş

Ölü Geyikler İçin Eleji indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayfer Karakaş olan ve Klaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölü Geyikler İçin Eleji eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölü Geyikler İçin Eleji ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölü Geyikler İçin Eleji TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Geyikler İçin Eleji Yazarı Kimdir ?

Ölü Geyikler İçin Eleji yazarı Ayfer Karakaş 'dır. Ayfer Karakaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ölü Geyikler İçin Eleji PDF indir oku

Ölü Geyikler İçin Eleji indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölü Geyikler İçin Eleji TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Geyikler İçin Eleji TIKLA PDF İNDİR !

Şairin pür yoksul alnıyla yaslandığı omuzlar öylesine akrobatik deliklerle doludur ki lanet bir aynaya benzettiği gözleriyle;klişelere,güçlü olmayı öğütleyip eleştirdiğine dönüşen tüm oluşlara yüreklice karşı çıkıyor.Şiire ve yeni aşka ihbar ediyor nefretini.

Alışık olmadığımız biçimde cesur ve kuralsız şiirinde felsefi ceninlere,iktidarın tüm yüzlerine,derli toplu oturmayı bedenimize ezberletenlere şirk koşuyor.Hayat denen bumerangın yolculuğundaki ağıt,siyah ağızlı cümleleriyle sere serpe giriyor Ayfer Karakaş'ın şiirine.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölü Geyikler İçin Eleji TIKLA PDF İNDİR !Ölü Geyikler İçin Eleji TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ölü Geyikler İçin Eleji, Ayfer Karakaş

Yorum Gönder