19 Nisan 2022

Ölümün Yankısı Mecit Tıngır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Mecit Tıngır
Çevirmen: Mecit Tıngır

Ölümün Yankısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mecit Tıngır olan ve Herdem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölümün Yankısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümün Yankısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümün Yankısı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Yankısı Yazarı Kimdir ?

Ölümün Yankısı yazarı Mecit Tıngır 'dır. Mecit Tıngır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Ölümün Yankısı PDF indir oku

Ölümün Yankısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herdem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümün Yankısı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Yankısı TIKLA PDF İNDİR !

Claudia küçükken ailesini kaybetmiş genç bir kızdır. Ama onu o kazadan kurtaran kişinin kaderinin bir parçası olduğunu bilmemektedir. Hayatında her şey yerli yerinde olmasına rağmen yine de bir şeylerin eksik olduğunu düşünmekten kendini alıkoyamaz. Sanki bir şeyler olması gerektiği gibi değildir. Belki de Claudia hayatına karışacak olan kargaşayı bekliyordu. Azrail'in yarattığı ölen insanlardan oluşan bir ırkı tanışmasıyla yaşayacağı kargaşayı bekliyordu.

Son ana kadar her seyin, ölümün bile değişebileceği bir kader sofrasında oturmaya hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Ölümün Yankısı TIKLA PDF İNDİR !Ölümün Yankısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Ölümün Yankısı, Mecit Tıngır

Yorum Gönder