27 Nisan 2022

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır TIKLA PDF İNDİR !

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır Yazarı Kimdir ?

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır PDF indir oku

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır TIKLA PDF İNDİR !

Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır TIKLA PDF İNDİR !
"...Ne kahraman gençlerdi onlar!.. Boralarda, soğuk ve karanlıklarda ne fedakarlıklar gösteriyorlardı!.. Hayatı ve özgürlüğü candan seviyor ve bunlar için yılmadan savaşıyorlardı!.."

"...Analık ne zor, ne zor şey... Yürek çarpıntıları içinde beklemek kolay mı?.. Ne çok beklemişimdir böyle. Aklıma geldikçe, biz anaların sahip olduğumuz sabır gücümüze şaşıyorum şimdi..."

"...Oğlum, onu götürenlerden bir karış daha uzundu. Sakin ve geniş adımlarla ilerliyordu. Ötekiler, ona yetişebilmek için koşarcasına yürüyor, bellerindeki tabancaları gülünç bir şekilde sıçrıyordu."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 270

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yar Yayınları Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır TIKLA PDF İNDİR !Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Oğlumun HikayesiKorkak Titrer Cesur Savaşır,

Yorum Gönder