29 Nisan 2022

Mezar Yusuf Tümer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Yusuf Tümer
Çevirmen: Yusuf Tümer

Mezar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Tümer olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 40 sayfalık Mezar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mezar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Mezar Yazarı Kimdir ?

Mezar yazarı Yusuf Tümer 'dır. Yusuf Tümer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mezar PDF indir oku

Mezar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 40 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Herkes mutlu olmak ister birilerinin isteği üzerine geldiği bu dünyada. Ama bu her zaman mümkün değilldir. Dünya kazananlar ve kaybedenlerin ringidir. Kazananlar galibiyeti, kaybedenler mücadelenin bitmesini kutlar. Hep ilham veren "kazanan" hikayeler vitrindedir. Bu hikayeler sevilir. Baştacı edilir. Ama ne kadar gerçekçi oldukları tartışılır. Çünkü geçmişte ne kadar acı varsa bugünki başarı kutsallaşır. Ama kaybedenlerin hikayeleri öyle değildir. Gerçektir! Acımasızdır! Öfkelidir! Neşeden, sevinçten, mutluluktan uzaktır. Mutluluk bizim için bir Titanik, yıllar önce battı ve bir daha asla sefer yapamayacak. Gemisini batıran kaptanlara selam olsun...

Biz kaybedenlerin dilindeki tek türkü...
Elbet bir gün...
Elbet bir gün...

(Tanıtım Bülteninden)

Mezar TIKLA PDF İNDİR !Mezar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mezar, Yusuf Tümer

Yorum Gönder