19 Nisan 2022

Melek ve Kelebek Sude Çelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,25 TL
Yazarı: Sude Çelik
Çevirmen: Sude Çelik

Melek ve Kelebek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sude Çelik olan ve Kırmızı Balon yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Melek ve Kelebek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Melek ve Kelebek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Melek ve Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Melek ve Kelebek Yazarı Kimdir ?

Melek ve Kelebek yazarı Sude Çelik 'dır. Sude Çelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Melek ve Kelebek PDF indir oku

Melek ve Kelebek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Balon yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Melek ve Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Melek ve Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Ahu, küçükken başından geçen bir olayı hala içinde yaşıyordu. Her ne kadar yeni bir arkadaş çevresi ile yepyeni bir hayata başlamış olsa da geçmişin izleri bir türlü peşini bırakmıyordu. Ve her şey çok güzel gidiyor derken bir anda ummadığı bir son ile karşılaşıp ve bu sonun yeni bir başlangıcı getireceğini bilmiyordu.

Konusuyla ve işleyişiyle son derece etkileyici olan bu roman, okuyucusuna şaşırtıcı bir dünyanın da kapılarını aralıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Melek ve Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2019

Efsane Kitap

Anlatım tarzı ve konusu ile elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Karakterler ile bütünleşip olayları sizde yaşıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim

Melek ve Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Melek ve Kelebek, Sude Çelik

Yorum Gönder