28 Nisan 2022

Madenci Cemal Dede Cahit Uçuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Cahit Uçuk
Çevirmen: Emine Sevim

Madenci Cemal Dede indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cahit Uçuk olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Madenci Cemal Dede eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madenci Cemal Dede ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madenci Cemal Dede TIKLA PDF İNDİR !

Madenci Cemal Dede Yazarı Kimdir ?

Madenci Cemal Dede yazarı Cahit Uçuk 'dır. Cahit Uçuk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Madenci Cemal Dede PDF indir oku

Madenci Cemal Dede indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madenci Cemal Dede TIKLA PDF İNDİR !

Madenci Cemal Dede TIKLA PDF İNDİR !
Motorkarın önünde sofralarını kurmuşlardı. İaşe bakanı Füsunsaz nine, yaşı ilerlemiş bir kadındı. Öylesi yaşlı ama ileri kafa kaç kişinin kaçında olurdu? İlkten Tanrı armağanı sağlığı vardı. Boyu uzun ve bir genç kız narinliğini koruyordu. Hala gençliğinin güzelliğini yaşına uygun bir biçimde sürdürüyordu. Canlıydı. Neşeliydi; çalışkandı ve çalışmayı seviyordu. Karı koca Hünkar Yaverleri birbiriyle her konuda eştiler. Birbirlerini bütünlüyor, birbirlerine yakışıyorlardı...
(Kitabın İçinden)



Sayfa Sayısı: 108

Baskı Yılı: 2116


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat Madenci Cemal Dede TIKLA PDF İNDİR !Madenci Cemal Dede TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Madenci Cemal Dede, Cahit Uçuk

Yorum Gönder