28 Nisan 2022

Küçük Ses Joss Sheldon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Joss Sheldon
Çevirmen: İsmet Erdoğan

Küçük Ses indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joss Sheldon olan ve Heretik Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Ses eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Ses ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Ses TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Ses Yazarı Kimdir ?

Küçük Ses yazarı Joss Sheldon 'dır. Joss Sheldon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Küçük Ses PDF indir oku

Küçük Ses indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heretik Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Ses TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Ses TIKLA PDF İNDİR !

"Bir şekilde idare ettim. Hayatta kalmayı başardım. Özümü yadsıdıkça insanlar beni onayladı. Eylemlerim kişiliğime ihanet ettikçe, diğer insanlar bana daha çok ısındı. Bu sürekli şarkılar söyleyip dans eden dünya tımarhanesinde, topluma uygunluğum gerçek bir kutlama sebebiydi."

Toplumsal normlara uyum baskısı ile kendi olma baskısı arasında sıkışıp kalan; hayatının bir döneminde kendi olma baskısının, başka bir dönemindeyse uyumlu olma baskısının belirleyici olduğu Yew Shodkin'in hikâyesi. Bir uyumsuzun uyumlu olmaya çabalamasının hikâyesi. Bir bakıma hepimizin hikâyesi. Dünya sana kim olman gerektiğini söylemeden önce kimdin, hatırlayabiliyor musun?

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Ses TIKLA PDF İNDİR !Küçük Ses TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Küçük Ses, Joss Sheldon

Yorum Gönder