5 Nisan 2022

Kırım Günü Yusuf Samedoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Yusuf Samedoğlu
Çevirmen: Yurtseven Şen

Kırım Günü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Samedoğlu olan ve Zengin Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırım Günü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırım Günü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırım Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kırım Günü Yazarı Kimdir ?

Kırım Günü yazarı Yusuf Samedoğlu 'dır. Yusuf Samedoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kırım Günü PDF indir oku

Kırım Günü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zengin Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırım Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kırım Günü TIKLA PDF İNDİR !

Orjinal adı 'Qətl günü' olan bu romanı edebiyatçılar Azerbaycan Edebiyatının yeni bir merhalesi ve en güçlü eserlerinden biri olarak tanımlamaktadır. Zira Azerbaycan'da yapılan bir çok anket ve değerlendirmelerde de birinci olan eser, okuyucular nazarında beğenirliliğini ispatlamıştır. Eserde üç ayrı dönemin (Azerbaycan Hanlıklarının İran Şahı tarafından işgali, 1937 yıllında aydınlara yapılanlar ve Sovyetlerin son yılları) içtimai, siyasi olayları neticesinde yaşanan insanlık dramı realist bir üslupla ustaca kaleme alınmış ve üç olay birbiriyle bağdaştırılmıştır. Bu eser Azerbaycan Kitaplarının Dünyada Tanıtılması Projesi kapsamında Azerbaycan Medeniyet ve Turizm Bakanlığı ile Zengin Yayıncılık arasında imzalanan sözleşme gereğince basılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kırım Günü TIKLA PDF İNDİR !Kırım Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kırım Günü, Yusuf Samedoğlu

Yorum Gönder