28 Nisan 2022

Kayıp Kadınlar Hatice Altunay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Hatice Altunay
Çevirmen: Hatice Altunay

Kayıp Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Altunay olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Kayıp Kadınlar yazarı Hatice Altunay 'dır. Hatice Altunay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Kadınlar PDF indir oku

Kayıp Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Yurdundan bir uçtan bir uca taşınır insan. Taşınabileceği huzurlu mekânlarda tutunmak ister Doğu'dan, Batı'dan. Alır başını gider bir adam, bir genç, bir kadın, bir çocuk… Özgür ve mutlu yaşamak için alır başını gider kayıplara karışır. Özgür yaşamak için ölümlere karışır. Yiter insanlık.' diye iç geçirdi iki yürek bakışlarında.

***

Çocuklarının adları: Cumhur, Cumhuriye, Adalet, Hürriyet olanlar ve niceleri özgür ve barış içinde bir yaşam hakkı için uğraş veriyordu. Aklını yitirmişlerin dünyasında insan haklarının ve hürriyetlerinin hiçliği yüzüyordu.

***

Neylersin yoksuldur yoksundur ülkem. Medeniyet sarkacında insanlık ölüleri sallanıyor; arsız insan naraları maviyi yutmuş kin ve nefreti sarıp sarmalıyor durmadan. Barış gözlerinden vuruldu. Mars'ta su bulunmuş; kirlenen utanılası dünya oraya taşınır mı o zaman?

(Tanıtım Bülteninden)

Kayıp Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Kadınlar, Hatice Altunay

Yorum Gönder