10 Nisan 2022

Hurigüzelin Dilinden Cemal Şafak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 52,5 TL
Yazarı: Cemal Şafak
Çevirmen: Cemal Şafak

Hurigüzelin Dilinden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemal Şafak olan ve Morena Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 544 sayfalık Hurigüzelin Dilinden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hurigüzelin Dilinden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hurigüzelin Dilinden TIKLA PDF İNDİR !

Hurigüzelin Dilinden Yazarı Kimdir ?

Hurigüzelin Dilinden yazarı Cemal Şafak 'dır. Cemal Şafak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Hurigüzelin Dilinden PDF indir oku

Hurigüzelin Dilinden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Morena Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 544 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hurigüzelin Dilinden TIKLA PDF İNDİR !

Hurigüzelin Dilinden TIKLA PDF İNDİR !

Derleme çalışmalarına rehberlik ettiğim elinizdeki bu kitabın hangi aşamalardan geçip sizlerle buluştuğunu, hangi titiz çalışmalar sonunda neticeye ulaştığına takdirle şahitlik ettim. Çok zor çalışma şartları altında siz okurların eline ve gönlüne sunulan bu değerli çalışmanın kıymetli öğrencim Cemal Şafak tarafından kalıcı hâle getirilmesinden ben de ziyadesiyle memnun oldum. Türk Halk edebiyatı hazinesine bir damla dahi olsa katkı sunacağına gönülden inandığım bu anlamlı çalışmasından dolayı öğrencimi tebrik ediyor, bu emeğin Anadolu'muzun bilinmeyen değerlerinin gün yüzüne çıkmasına çok büyük yarar sağlayacağına bütün samimiyetimle inanıyorum.

Prof. Dr. Mukim Sağır

Çok uzun ve yorucu bir uğraş sonrası gün yüzüne çıkarılan bu anlamlı ve Türk Halk Edebiyatı sahasında takdirle yerini alacağına inandığım çalışmanın kalıcı hâle getirilmesinde büyük emek sahibi Cemal Şafak kardeşimi tebrik ediyorum. Türk Dünyasının çok geniş bir sahasında eserleriyle çok verimi çalışmalarına şahitlik ettiğim bu kıymetli şahsiyetin bundan sonraki çalışmalarını da merakla takip edeceğiz. "Hurigüzel'in Dilinden" kitabının Halk Edebiyatı hazinemize sağlayacağı katkı için şimdiden teşekkür ederiz.

Prof. Dr. İsmet Çetin

(Tanıtım Bülteninden)

Hurigüzelin Dilinden TIKLA PDF İNDİR !Hurigüzelin Dilinden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Hurigüzelin Dilinden, Cemal Şafak

Yorum Gönder