12 Nisan 2022

Hiç Ölüm Merve Çanak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Merve Çanak
Çevirmen: Merve Çanak

Hiç Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Merve Çanak olan ve Ve Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hiç Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hiç Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hiç Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Hiç Ölüm Yazarı Kimdir ?

Hiç Ölüm yazarı Merve Çanak 'dır. Merve Çanak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Hiç Ölüm PDF indir oku

Hiç Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ve Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hiç Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Hiç Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kalbimin tam ortasına ıhlamurdan yapılma bir kuş oyması gömmüşler. büyük denebilecek bir oyuğun içine yavaşça yerleştirmişier. sen geldiğin zaman o kuş canlanıp kanat çırpmaya başladı. çıkıp giderken göğsümde ince bir kesik bıraktı.

Bir şey bitti. bazı ışıklar parçalandı. çok eski koyu bir sızı sanki her yana yayıldı. gözlerim karanlığa alıştığında bir yüzün bana doğru geldiğini gördüğümde sonra o yüziin sen olduğunu sandığımda artık ne fark ederdi o kuş çoktan ölmüştü

Bir iç acısı bırakmıştı bana.

(Tanıtım Bülteninden)

Hiç Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Hiç Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Hiç Ölüm, Merve Çanak

Yorum Gönder