25 Nisan 2022

Hayal Bohçası Sema Aydoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Sema Aydoğan
Çevirmen: Sema Aydoğan

Hayal Bohçası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema Aydoğan olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayal Bohçası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayal Bohçası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayal Bohçası TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Bohçası Yazarı Kimdir ?

Hayal Bohçası yazarı Sema Aydoğan 'dır. Sema Aydoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hayal Bohçası PDF indir oku

Hayal Bohçası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayal Bohçası TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Bohçası TIKLA PDF İNDİR !

Ne sen külkedisisin ne de ben bir peri, sihirli değneğim ve arabaya dönüşecek balkabağı yok. Ama iyi haber, gece saat 12'de her şey eski hâline dönüşmeyecek. Sıfırdan onları biz kendimiz inşa edeceğiz ve kendi tırnaklarımızla edindiklerimizin kıymetini daha iyi bileceği

Sana emanet ettiğim kelimelerimi takibe devam ediyorsan bir dönemeçte olduğunu kabul etmişsindir demektir. Üzgünüm ki bu virajdan geri dönüşe izin yok. Artık iş işten çoktan geçti. Virajı aldıktan sonra, "Ooo şanslı günümdeyim!" dememen için hiçbir bahane kabul edilmeyecek!

Hayatında her şey bir el çırpmasıyla yapılmayacak, ışınlanıp istediğin yere gidemeyecek ve canının istediği tatlıyı bir anda bulamayacaksın. Bugüne kadar hayatında fark etmeden geçip gittiğin detayların güzelliklerini göreceksin bundan sonra. Yolda yürürken birikmiş su kıvrımlarının, toprağın arasından nasıl süzülüp gittiğini fark edeceksin. Her anını son anınmış gibi yaşayacaksın. Bu dünyaya şikâyet etmek göreviyle gelmedin çünkü.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayal Bohçası TIKLA PDF İNDİR !

20.04.2019

Güzel bir bohça

Kendince insanların hayallerini dile getirmiş yazar kardeşimiz. bu bohçada neler yok ki her şey var. sebeplenmek istiyorsanız mutlaka okuyun.

Hayal Bohçası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hayal Bohçası, Sema Aydoğan

Yorum Gönder