26 Nisan 2022

Hayal Avcısı Murat Ali Bilkay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,3 TL
Yazarı: Murat Ali Bilkay
Çevirmen: Murat Ali Bilkay

Hayal Avcısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Ali Bilkay olan ve Ayata yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayal Avcısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayal Avcısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayal Avcısı TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Avcısı Yazarı Kimdir ?

Hayal Avcısı yazarı Murat Ali Bilkay 'dır. Murat Ali Bilkay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hayal Avcısı PDF indir oku

Hayal Avcısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayata yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayal Avcısı TIKLA PDF İNDİR !

Hayal Avcısı TIKLA PDF İNDİR ! Hepimizin hayalleri vardır ve bu hayaller bizim geleceğimizi planlamamızı sağlar. Ne var ki toplumumuzun hayalleri genelde yapmak istedikleri üzerine değil yapamadıkları üzerinedir. Türk Toplumunda bir kesim vardır ki, hayata karamsar baktıkları hayatın hep kötü yanlarını gördükleri düşüncesiyle arabesk düşünenleri eleştirirler. Elbette haklı oldukları yönler var. Ancak onların görmedikleri nokta bizim insanımızın "başını alıp çekip gitme" hayalinin nedenidir. Çünkü bizim insanımız kendi içinde yalnız ve çaresizdir. Hayallerini gerçekleştirme konusunda hep bir engele takılmış ve ancak kaybettiklerinin hesabını yapmış, "sana giden yolda ölürüm" diyen aşıkların ŞİZOFREN AŞK'larını BİR İNTİHARIN ANOTOMİSİ içerisinde değerlendirmiştir. Bizim insanımız YAĞMUR gibi yağan KISMET'lerin içerisinde YOKLUK çeken bir HAYAL AVCISI'ndan başka bir şey değildir. Bu nedenle ne kadar istesek de biz insanımızı arabesk kültüründen koparamayacağız. Yeni şeyler söylemek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak hayallerimiz hep geçmişte yaşayamadıklarımızı yaşamak üzerine kurulu olduğu için gelecek planlarımız hep yarım kalıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayal Avcısı TIKLA PDF İNDİR !Hayal Avcısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hayal Avcısı, Murat Ali Bilkay

Yorum Gönder