11 Aralık 2021

Kum Adam Lars Kepler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Lars Kepler
Çevirmen: Lars Kepler

Kum Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lars Kepler olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kum Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kum Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kum Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kum Adam Yazarı Kimdir ?

Kum Adam yazarı Lars Kepler 'dır. Lars Kepler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kum Adam PDF indir oku

Kum Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kum Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kum Adam TIKLA PDF İNDİR !

Soğuk bir kış akşamında Stockholm'ün biraz dışında, Mikael Kohler-Frost yalnız başına dolaşırken bulunur, çok hastadır. Hastaneye yetiştirilir. Kayıtlara göre, Mikael yedi yıl önce ölmüştür. Kız kardeşiyle beraber on üç yıl önce kaçırılmış, güvenlikli bir psikiyatri biriminde tecrit edilmiş seri katil Jurek Walter'ın kurbanı olduğu sanılmıştır. Jurek Walter'ı yakalayan dedektif Joona Linna'nın şüphesi doğrulanmıştır: Jurek Walter'ın dışarıda, Mikael ile kız kardeşinin yıllar boyu süren tutsaklıklarında Kum Adam olarak belledikleri bir suç ortağı vardır.

Stieg Larsson'un Millenium serisinin karakterlerini ve sürükleyici olaylar dizisini gölgede bırakmaya hazır bir seri varsa, işte bu o. Lars Kepler güçlü sezgileri, stratejik dehası olan, hassas, olağanüstü başkahraman Joona Linna'yı yaratıp karşısına Hannibal Lecter kadar zorlu ve hesapçı bir düşman koyuyor.
Booklist

Kum Adam insanın sinirlerini hünerle geriyor. Kısa, güçlü bölümleri ve her yerde gizlenen hayaletleriyle, Kum Adam dur durak bilmeyen bir gerilim.
The New York Times

(Tanıtım Bülteninden)

Kum Adam TIKLA PDF İNDİR !Kum Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kum Adam, Lars Kepler

Yorum Gönder