12 Nisan 2022

Güçlen ve Geri Dön Emre Taşkıran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Emre Taşkıran
Çevirmen: Emre Taşkıran

Güçlen ve Geri Dön indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Taşkıran olan ve Patriot yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güçlen ve Geri Dön eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güçlen ve Geri Dön ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güçlen ve Geri Dön TIKLA PDF İNDİR !

Güçlen ve Geri Dön Yazarı Kimdir ?

Güçlen ve Geri Dön yazarı Emre Taşkıran 'dır. Emre Taşkıran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Güçlen ve Geri Dön PDF indir oku

Güçlen ve Geri Dön indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Patriot yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güçlen ve Geri Dön TIKLA PDF İNDİR !

Güçlen ve Geri Dön TIKLA PDF İNDİR !

İçinde bulunduğu en zor durumda bile hayata inancını kaybetmeyen tunç yürekli karakterimiz Işbara Alp'tır. Onu mükemmel yapan en önemli özelliği asla pes etmemesidir. Bu kitap bizleri Işbara'nın yoğun geçen hayat macerası ile tanıştırıyor. Savaştığı insanlardan kaçan kahramanımız kendisini hapishanede bulur. Bu hapishane evinden çok uzakta suçlularla dolu bir cehennemdir adetâ. Asıl yaşayacakları buradan Sonra başlar. Hapishanede birinin hayatını kurtarmasıyla kendisini arkadaşıyla birlikte mafyada bulur. Tüm bunlara tanık olurken maceralarını büyük bir keyifle okuyacaksınız!..

(Tanıtım Bülteninden)

Güçlen ve Geri Dön TIKLA PDF İNDİR !Güçlen ve Geri Dön TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Güçlen ve Geri Dön, Emre Taşkıran

Yorum Gönder