29 Nisan 2022

Gitmenin Ağrısı Sedat Kaygalak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Sedat Kaygalak
Çevirmen: Sedat Kaygalak

Gitmenin Ağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sedat Kaygalak olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gitmenin Ağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gitmenin Ağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gitmenin Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Gitmenin Ağrısı Yazarı Kimdir ?

Gitmenin Ağrısı yazarı Sedat Kaygalak 'dır. Sedat Kaygalak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Gitmenin Ağrısı PDF indir oku

Gitmenin Ağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gitmenin Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Gitmenin Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Anlamın cenabeti, mantığımızın ve ona sarkan cüzzamımız olan uzayın nefsine boyun eğmenin sahiciliğidir. İçimizdeki ayrı iki ses, iki ayrı yerde duramayacağını, sadece bir tek yerde kendini temsil edebileceğini anlayarak birbirinden ayrılırken düşünsel hegemonyamızın intiharında hakemlik yapan ölüm de aramızdan çekilip gitmiştir. Bizden başka kimse kalmamıştır. İnsanlık adına doğallaşan bu tezata yaslanmanın çelişkisi, onu hayata getiren bütün serseriliğin şartlılığı estet saflığımızı ceninimizin vitrinine sokar. Herkes doğmamanın ve gitmemenin hızla kendisine yaklaştığı gamsız bir modaya varır. Ölmüş olmayı bile tercih edemeyeceğimiz bu meçhûlün sanrısı bizim kendimizi işgalimizdir.

Kimse bizi üzemez, madem öleceksek.

Şehir öyle uyanmalı ki, kimse farkına varmamalı ikimizin. Seninle konuşmamızın kimseye faydası yok oysa, bizim şu an paylaştığımızda gizli olan gelecek bizimle olması içindi.

(Tanıtım Bülteninden)

Gitmenin Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !Gitmenin Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Gitmenin Ağrısı, Sedat Kaygalak

Yorum Gönder