14 Nisan 2022

Gençliğin Tozlu Yapraklarından Dilek Ünsaçarer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Dilek Ünsaçarer
Çevirmen: Dilek Ünsaçarer

Gençliğin Tozlu Yapraklarından indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dilek Ünsaçarer olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 68 sayfalık Gençliğin Tozlu Yapraklarından eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gençliğin Tozlu Yapraklarından ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gençliğin Tozlu Yapraklarından TIKLA PDF İNDİR !

Gençliğin Tozlu Yapraklarından Yazarı Kimdir ?

Gençliğin Tozlu Yapraklarından yazarı Dilek Ünsaçarer 'dır. Dilek Ünsaçarer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gençliğin Tozlu Yapraklarından PDF indir oku

Gençliğin Tozlu Yapraklarından indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 68 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gençliğin Tozlu Yapraklarından TIKLA PDF İNDİR !

Gençliğin Tozlu Yapraklarından TIKLA PDF İNDİR !

Gençlik işte bol neşeli, bazen hüzünlü, zaman zaman düşünceli. Her şeye rağmen hayatın en lezzetli dönemi. Kimileri gençlik yıllarından itibaren kimileri gençliğini tozlu yapraklarda bıraktığında anlar ki çıkarın olmadığı yerde aşk, duygu, merhamet, iyilik, insanlık, dostluk yok. Hepimizin kaybettiği mutluluk da tam da bu yüzden yok. Sadece HİÇ var. Çıkarların kirlerinden uzak tertemiz HİÇ. Hâlâ hiçliğin peşinden koşan biri olarak, şiirlerimi işte O Hiç'ler için yazdım.

Duygu dünyanızda atlıkarıncaya binmişçesine bir an âşık, bir an atarlı, bir an üzgün, bir an düşünür ama hep mutlu hep mutlu yaşayın istedim.

Sevgilerimle.

(Tanıtım Bülteninden)

Gençliğin Tozlu Yapraklarından TIKLA PDF İNDİR !

26.06.2020

Mükemmel

Kitapta kendimi buldum diyebilirim normalde şiir kitabı okumam ama bu çok hoşuma gitti

Gençliğin Tozlu Yapraklarından TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gençliğin Tozlu Yapraklarından, Dilek Ünsaçarer

Yorum Gönder