25 Nisan 2022

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,63 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç Yazarı Kimdir ?

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç PDF indir oku

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç TIKLA PDF İNDİR !
Türkiye Komünist Partisi'nin kurucusu Hakkı Behiç'in portresi Kurtuluş Savaşı sona ermiş, Ankara hükümeti kurulmuştur. Bozkırın ortasında gözlerini ufka dikip ülkesi ve halkı için güzel günleri çağıran Hakkı Behiç (Bayiç), çok geçmeden düşlerinin Ankara'nın o sert ayazında parçalandığını, büyük bir inançla kurduğu Türkiye Komünist Partisi'nin bir mizansene dönüştürüldüğünü görüp çekilecektir "İzzet ü ikbal ile bab-ı hükümetten." Türkiye, düşünen, üreten, inanan bir evladını dilsiz kılmaya hazırdır. Hakkı Behiç köşesine çekilirken, el konulan arşiviyle birlikte ülkenin tarihi, belleği bir kez daha yaralanacaktır.

Hakkı Behiç'in yeğeni Belma Ötüş Baskett, bu el konulmuş hafızadan yola çıkarak bir Hakkı Behiç portresi ve Zeynep Kâmil'e uzanan bir Osmanlı-Türk aile tarihi çıkarırken, Ayşegül Baykan hafızasızlığın, dilsizliğin teorik analizini sunuyor Geçmişi Unutturulan Adam'da.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 197

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç TIKLA PDF İNDİR !Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Geçmişi Unutturulan Adam Hakkı Behiç,

Yorum Gönder