14 Nisan 2022

Fısıltılar Barış Gür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Barış Gür
Çevirmen: Barış Gür

Fısıltılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Gür olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fısıltılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fısıltılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Fısıltılar Yazarı Kimdir ?

Fısıltılar yazarı Barış Gür 'dır. Barış Gür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fısıltılar PDF indir oku

Fısıltılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

"Senden gerçek kimliğimi gizlediğim için bana kızdın mı?" Dedi Prens. Senin için daha çok üzüldüm. dedi babalık, Neden diye sordu Prens. Artık senin bir ömür mutsuz olacağından hiç şüphem kalmadı da ondan, dedi Babalık. "Sen önce kendini arıyorsun evlat. Sevgi, aşk bir tarafa insanın kendini bulması hepsinden zordur. Keşke sıradan fakir bir genç olsaydın."

Sarayları sevmeyen özgürlüğe ve sadeliğe düşkün bir prensin duymaya başladığı fısıltılarla içine düştüğü mutluluk arayışı ve mücadelesi...

Fısıltılar: Okurunu, insanın önce kendinden başlatacağı bir arayışa çağırıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fısıltılar, Barış Gür

Yorum Gönder