14 Nisan 2022

Firari Harfler Seda Tansuker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Seda Tansuker
Çevirmen: Seda Tansuker

Firari Harfler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seda Tansuker olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Firari Harfler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Firari Harfler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Firari Harfler TIKLA PDF İNDİR !

Firari Harfler Yazarı Kimdir ?

Firari Harfler yazarı Seda Tansuker 'dır. Seda Tansuker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Firari Harfler PDF indir oku

Firari Harfler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Firari Harfler TIKLA PDF İNDİR !

Firari Harfler TIKLA PDF İNDİR !

Sevgili Seda,

Biz yine firardayız. Her gün alet olmaktan sıkıldığımız yanlı haberler, klişe ifadeler ve acımasız cümlelerden sıkılıp isyan ettiğimiz gün yanımızdaydın.Senin sayende kavuştuğumuz özgürlük ve hediye ettiğin paraşütünle mutlu sözcüklere dökülebileceğimiz diyarlar aramaktayız. Coğrafyalar değişse de değişmeyen tek şeyin insanlar olduğunu anladık. Artık nereden başlamamız gerektiğini biliyoruz. Anahtar kelimelerimiz: umut ve sevgi. Bu iki kelimeye inanmayı senden öğrendik. Seni çok özledik. Bir araya gelip sevgi sözcüklerine dönüşeceğimiz satırlarda görüşmek üzere…

İmza: Firari Harfler

(Tanıtım Bülteninden)

Firari Harfler TIKLA PDF İNDİR !Firari Harfler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Firari Harfler, Seda Tansuker

Yorum Gönder